Huawei P30: Μεγαλύτερες οθόνες, πανίσχυρες καμερες και έως 12 GB RAM

Μετά από λίγο καιρό έχουμε και πάλι μια καλή διαρροη για τα Huawei P30 και Huawei P30 Pro.

Ξεκινώντας από το "βαρύ" χαρτί, το Huawei P30 Pro θα διαθέτει οθόνη 6.5'' OLED με notch - σταγόνα και κυρτές γωνίες, όπως του Huawei Mate 20 Pro, ενώ και το συνολικό μέγεθος του θα είναι στα ίδια επίπεδα με το προαναφερθέν.

Ο επεξεργαστής θα είναι φυσικά ο Kirin 980 SoC και θα συνοδεύεται από 12GB RAM, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές οι επιλογές για αποθηκευτικό χώρο. In-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με EMUI 9.1 θεωρούνται "κλειδωμένα".

Για τον τομέα της κάμερας, οι φήμες λένε για τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 38MP της Sony που θα φέρει σημαντική βελτίωση στις λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, έναν με ευρυγώνιο φακό, έναν με τηλεφακός και έναν αισθητήρα ToF για 3D και AR.

Το ελαφρως υποδεέστερο Huawei P30 Pro θα διαθέτει επίσης οθόνη OLED (το περυσινο P20 φορούσε LCD) 6.1'' με notch - σταγόνα, αλλά το συνολικό μέγεθος της κατασκευής θα είναι ίδιο με το P20. Αυτό έγινε εφικτό μικραίνοντας ακόμη περισσότερο τα περιθώρια στο πάνω και στο κάτω μέρος. Σημειώστε, επίσης, ότι σε κανένα από τα δύο δεν θα δούμε την τεχνολογία 3D face recognition του Mate 20 Pro.

Στα υπόλοιπα, το Huawei P30 αναμένεται με επεξεργαστή Kirin 980 SoC, 8GB RAM, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με EMUI 9.1 και τριπλή κάμερα αισθητήρα 40MP (κύριος) + 20MP (ευρυγώνιος) + 8MP (τηλεφακός 3x οπτικό zoom).

[via]

Loading