Hyperlapse: Η νέα δωρεάν εφαρμογή για να φτιάχνεις πανεύκολα time-lapse videos από το Instagram [Video]

hyperlapse1

Έχεις ενθουσιαστεί με τα time-lapse videos που παρακολουθείς τελευταία και θέλεις να δημιουργήσεις τα δικά σου χωρίς να μπεις σε μεγάλα έξοδα για τον κατάλληλο εξοπλισμό; Τότε αξίζει να ρίξεις μια ματιά στην εφαρμογή Hyperlapse, η οποία κυκλοφόρησε χτες από την ομάδα του Instagram δωρεάν για συσκευές iOS.

Το Hyperlapse έρχεται με ειδικό αλγόριθμό που κρατά σταθερή την εικόνα σαν να γίνεται η λήψη με χρήση τρίποδα, παρά το γεγονός ότι ο χρήστης μπορεί να κινείται κατά τη λήψη. Μάλιστα, για να καταλάβει κανείς πόση "δουλειά" γίνεται για την σταθεροποίηση του video υπάρχει και η επιλογή να δει την πραγματική λήψη.

hyperlapse-h12

Το μυστικό της επιτυχίας είναι η απλότητα στην χρήση, καθώς ο χρήστης απλά ανοίγει την εφαρμογή και πατά στο σχετικό κουμπί για να ξεκινήσει η λήψη του video, επιλέγοντας και την ταχύτητα αναπαραγωγής (1x - 12x). Αυτό ήταν. Ούτε φίλτρα, ούτε περαιτέρω επεξεργασία. Στη συνέχεια μπορεί να αποθηκεύσει το time-lapse video στη συσκευή του ή να το μοιραστεί σε Facebook και Instagram με ορισμένους περιορισμούς στη χρονική διάρκεια.

Το Hyperlapse είναι διαθέσιμο δωρεάν για συσκευές iOS [iTunes Link], αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα λανσαριστεί σε άλλες πλατφόρμες (Android, Windows Phone). Υποθέτουμε πολύ σύντομα.

Loading