Η iLuv φημίζεται για τις καινοτόμες δημιουργίες της και αυτή τη φορά έρχεται να μας παρουσιάσει τρία νέα συστήματα ήχου, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από laptop μέχρι και iPod Touch.

Το iLuv iSP130 είναι ένα ηχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε laptop, τροφοδοτείται μέσω USB και μπορείτε να το κρεμάσετε όπου θέλετε χάρι στην ειδική λαβή της πίσω πλευράς του.

Το iLuv iSp170 είναι ένα σύστημα δύο κυβικών ηχείων, με διαστάσεις 7.1 x 7.1 x 7.1 cm, τροφοδοτούνται μέσω USB, έχουν ενσωματωμένο κουμπί έντασης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε laptop ή PC και χάρι στο μικρό τους μέγεθος μπορείτε να τα τοποθετήσετε εύκολα σε ένα γραφείο.

Τέλος, το iLuv iSP150, είναι μία φορητή μπάρα, ιδανική για χρήση σε iPad, iPhone ή iPod Touch. Τροφοδοτείται είτε μέσω USB είτε με τέσσερις μπαταρίες AAA, διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη on/off και κουμπί έντασης, ενώ είναι ελαφρύ και μικρό για εύκολη μεταφορά του.

Τα νέα συστήματα της iLuv είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρίας, σε τιμές $19.99 για το iSP130, $34.99 για το iSP150 και $39.99 για το iSP170.

[πηγή iLuv]
Advertisements