Η Instagram ανακοινώνει το λανσάρισμα διαφημίσεων μέσα στο επόμενο δίμηνο

instagram-ads

H δίχως διαφημίσεις εποχή του Instagram πλησιάζει προς το τέλος της, αφού όπως ανακοίνωσε χθες η ίδια η εταιρεία μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνουν την εμφάνιση τους οι πρώτες διαφημίσεις, ξεκινώντας από τους χρήστες των ΗΠΑ:

“Μέσα στους επόμενους δύο μήνες οι χρήστες των ΗΠΑ θα ξεκινήσουν να βλέπουν περιστασιακά διαφημίσεις στο Instagram feed τους. Η εμφάνιση φωτογραφιών και video από brands που δεν ακολουθείς θα είναι κάτι καινούριο, γι’αυτό θα γίνει σιγά-σιγά. Αρχικά θα ξεκινήσουμε να εμφανίζουμε ένα μικρό αριθμό όμορφων και υψηλής ποιότητας φωτογραφιών και video από brands που είναι ήδη μέλη της κοινότητας του Instagram.”

Συνεχίζοντας η εταιρεία εξήγησε ότι ο χρήστης θα μπορεί να έχει τον έλεγχο αυτών που βλέπει παρέχοντας ανάδραση για τις διαφημίσεις που του εμφανίζονται. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που μία διαφήμιση δεν του αρέσει, θα μπορεί να την αποκρύπτει και να εξηγεί τι ήταν αυτό που δεν του άρεσε. Με τον τρόπο αυτό θα βοηθά το Instagram να βελτιώσει την εμπειρία που παρέχει στους χρήστες του.

Θυμίζουμε ότι η Facebook -ιδιοκτήτρια του Instagram- είχε προετοιμάσει κατά κάποιο τρόπο το έδαφος για το λανσάρισμα διαφημίσεων από τον προηγούμενο μήνα, τελικά όμως όπως όλα δείχνουν θα μας έρθουν πιο σύντομα από ό,τι τις περιμέναμε…

[via]

This entry was posted in Internet, Photography and tagged . Bookmark the permalink.