Instagram Stories: Νέα λειτουργία τύπου Snapchat για τη δημοφιλή εφαρμογή [Video]

instagram-stories-ios

Η Facebook έχει βαλθεί να σβήσει το Snapchat από τον χάρτη προσθέτωντας παραπλήσιες λειτουργίες στην εφαρμογή Instagram. Η τελευταία ονομάζεται Instagram Stories και ουσιαστικά επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν με τους φίλους πολλαπλές φωτογραφίες και videos μέσα σε μία ανάρτηση, οι οποίες παρουσιάζονται σε μορφή slideshow και παραμένουν online για 24 ώρες χωρίς να εμφανίζονται στο προφίλ του χρήστη ή το timeline όσων τον ακολουθούν.

Τα Instagram Stories μπορείτε να τα δείτε στην κορυφή του Feed σας πατώντας επάνω στον κύκλο με το όνομα του εκάστοτε χρήστη. Οι δημιουργοί περιεχομένου έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν κείμενο ή να σχεδιάσουν κάτι επάνω στις φωτογραφίες, αλλά δεν είναι εφικτό να εκφράσετε το Like σας ή να αφήσετε σχόλιο, παρά μόνο να γράψετε direct message στον δημιουργό.

Να σημειωθεί ότι ο χρήστης που θέλει να δημοσιεύσει Instagram Stories, έχει την επιλογή να τις μοιράζεται με οποιονδήποτε ή μόνο με τους ακόλουθους του ή και να αποκλείσει την πρόσβαση σε συγκεκριμένα άτομα ακόμη και αν τον ακολουθούν.

 

Loading