Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τις πρώτες δύο ημέρες κυκλοφορίας της έκδοσης beta του browser Internet Explorer 9, έγιναν περισσότερα από 2 εκατομμύρια downloads, ξεπερνώντας κατά πολύ το αντίστοιχο νούμερο του IE8. Μετά από αυτή την υποδοχή, η Microsoft περιμένει ότι ακόμα περισσότερες ιστοσελίδες θα κατασκευαστούν έτσι ώστε να επωφεληθούν από "την ομορφιά του Ίντερνετ".

Ο Roger Capriotti της Microsoft δήλωσε:

"Στις 15 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορήσαμε την έκδοση Internet Explorer 9 Beta. Η αρχική αντίδραση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, και νοιώθουμε πραγματικά υποχρεωμένοι. Τις πρώτες δύο ημέρες, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως κατέβασαν τον IE9 Beta, ενώ η αντίστοιχη εκκίνηση του IE8 Beta τον Αύγουστο του 2008, είχε 1.3 εκατομμύρια downloads σε 5 ημέρες"

Στη συνέχεια εξέφρασε την ελπίδα ότι όλο και περισσότεροι θα εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα των Windows και του IE9, φέρνωντας μεγαλύτερη συμβατότητα και λειτουργικότητα στις ιστοσελίδες τους:

"Υπάρχει συνολικά η πεποίθηση ότι οι συνεργάτες μας θα κατασκευάσουν νέα προϊόντα για να αναδείξουν 'την ομορφιά του Ίντερνετ', ενώ περιμένουμε και περισσότερους web designers να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που τους προσφέρονται στον IE9"

[πηγή WindowSteamBlog]
Advertisements