H Apple ανακοινώνει iPad με Retina οθόνη στα 128GB

ipad

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο iPad τέταρτης γενιάς με Retina οθόνη στα 128GB. Το μοντέλο δεν περιέχει κάποια νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με τα υπόλοιπα πέρα από τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

«Με πάνω από 120 εκατομμύρια πωλήσεις είναι ξεκάθαρο ότι οι πελάτες λατρεύουν το iPad και καθημερινά βρίσκουν νέους λόγους για να εργαστούν, μάθουν και και παίξουν στο iPad τους απ’ ότι στο παλιό τους PC», δήλωσε ο Phil Schiller στο δελτίο τύπου. «Με διπλάσια χωρητικότητα και μια μοναδική επιλογή ανάμεσα σε 300.000 native iPad εφαρμογές οι επιχειρήσεις, οι εκπαιδευτικοί και οι καλλιτέχνες έχουν ακόμα περισσότερους λόγους να χρησιμοποιήσουν το iPad για την επιχείρηση και τις προσωπικές τους ανάγκες». Στο δελτίο τύπου η Apple αναφέρει, επίσης, ότι στο Newsstand προσφέρονται περισσότερες από 5.000 εφημερίδες και περιοδικά και πάνω από 1.5 εκατομμύρια βιβλία στο iBookstore.

Η Wi-Fi έκδοση θα σας κοστίσει $799 και η Wi-Fi+LTE $929 με τις πωλήσεις να ξεκινούν την επόμενη βδομάδα Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου.

[via iPhoneHellas]

 

Loading