Τα iPhone 4 Bumper Cases δεν προσφέρουν απόλυτη προστασία. Το ξέραμε… τώρα το βλέπουμε και σε video

Η γνωστή εταιρία iFixyouri προχώρησε σε ένα έλεγχο πτώσης (drop test) στο νέο iPhone 4 έχοντας το μάλιστα προστατευμένο με μία από τις ειδικές θήκες προφύλαξης της Apple (bumper cases) για να διαπιστώσει εάν το αξεσουάρ προσφέρει την προστασία που απαιτείται.

Στο test που θα παρακολουθήσετε πιο κάτω το νέο iPhone 4 έπεσε επίτηδες από το ύψος ενός φυσιολογικού ανθρώπου που βρίσκεται σε όρθια στάση. Δυστυχώς το iPhone 4 ενισχυμένο και προστατευμένο από τις ειδικές θήκες άντεξε μόνο(?) 3 πτώσεις πριν ραγίσει το μπροστινό του γυαλί:

Από το πείραμα αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε ότι εάν το iPhone 4 χτυπήσει στο έδαφος με την πρόσοψη του, αυτό αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες να σπάσει το μπροστινό του γυαλί πολύ πιο γρήγορα.

Δυστυχώς η iFixyouri δεν προχώρησε σε τεστ σύγκρισης με άλλες παραδοσιακές θήκες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πούμε με σιγουριά εάν άλλες θήκες θα πρόσφεραν στην αγαπημένη μας συσκευή περισσότερη προστασία.

Advertisements

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
This entry was posted in Apple and tagged , . Bookmark the permalink.