Ένα πολύ ενδιαφέρον post aπό το iphonehellas.gr σχετικά με φωτογραφίες που διερευσαν για το iPhone 4G!

'' Το Appleinsider μας εκπλήσει αναφέροντας ότι φωτογραφίες του iPhone 4G κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και 1 εβδομάδα χωρίς να εντοπιστούν από κανέναν!

O λόγος; Το κυρίως θέμα των φωτογραφιών δεν ήταν άλλο από το πολυαναμενόμενο iPad στο οποίο και εστίασαν όλοι την προσοχή τους!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Το Engadget δημοσίευσε λίγες ώρες πριν από το event της 27ης Ιανουαρίου leaked photos του iPad.

Αυτό που κανένας δεν παρατήρησε είναι ότι το iPhone το οποίο βρίσκεται επάνω στο iPad δεν μοιάζει με κανένα από αυτά που γνωρίζουμε και κυκλοφόρησαν μέχρι και σήμερα.

Το Apple insider επικοινώνησε με αξιόπιστη πηγή την οποία χαρακτηρίζει ότι διαθέτει “impeccable track record” και επιβεβαίωσε τα γραφόμενα. Το iPhone της φωτογραφίας είναι όντως το prototype του Next Gen iPhone (4G)!

Το iPhone 4G (prototype) φαίνεται πως δεν διαθέτει το γνωστό aluminum bezel και στην θέση του υπάρχει μαύρο πλαστικό ή αλουμίνιο. Επιπλέον, μία μικρή κουκίδα αριστερά από το ακουστικό, (βλ. επόμενη photo) αναζωπυρώνει τις φήμες περί front-face camera!

Ίσως το “A+ upgrade” που υποσχέθηκε ο Steve Jobs δεν είναι μακρυά… ''

[πηγή iphonehellas]
Advertisements