[Δ.Τ] Θήκες και Αξεσουάρ για Smartphones με έκπτωση 15%, από το iThinkSmart.gr

Tempered Glass Screen Protector

[Δ.Τ.] Στο ithinksmart.gr θα βρείτε θήκες από €2,90 αλλά και γνωστά brands όπως Spigen, Nillikin, Baseus, Hoco, Urbanista, Bluestar και αξεσουάρ όπως καλώδια, φορτιστές, power bank, μεμβράνες προστασίας, tempered glass και πολλά ακόμα, για iPhone, iPad, Samsung Galaxy, LG, HTC, Sony και αλλα smartphones.

Μία προσφορά για τους αναγνώστες του Techgear.gr: Έκπτωση -15% για κάθε online παραγγελία έως 25 Δεκεμβρίου, χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό XMAS15

Προστατέψτε την οθόνη του iPhone ή του iPad σας, με ένα από τα υψηλής ποιότητας Tempered Glass που θα βρείτε στο ithinksmart.gr

Τα Tempered Glass είναι κατασκευασμένα από ψημένο γυαλί, προστατεύουν την οθόνη από γρατζουνιές λόγω της αντιχαρακτικής επίστρωσης. Το σημαντικότερο όμως είναι η ιδιότητα τους να απορροφούν τους κραδασμούς και να αποτρέπουν τα ραγίσματα της οθόνης από πτώσεις καθώς είναι 4 φορές σκληρότερα από απλό γυαλί.


Power Bank BlueStar

Power Bank από διάφορες εταιρίες, σε διάφορα μεγέθη και διαφορετικά.

Σίγουρα ένας λόγος επιλογής είναι η τιμή παρόλο αυτά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς πολλές «άγνωστες» μάρκες μπορεί να σας κάνουν μεγαλύτερο οικονομικό αλλά και «τεχνικό» κακό.

Στο ithinksmart.gr θα βρείτε τα πλέον αξιόπιστα και οικονομικά PowerBank Bluestar. Δύο μοντέλα, 3000mAh και 12000mAh για κάθε περίσταση και ανάγκη.


iThinkSmart.gr

Στο ithinsmart.gr Θα βρείτε τις καλύτερες θήκες για iPhone 6/6s / iPhone 6/6s Plus και & Samsung Galaxy S6 / S6 Edge, όπως αυθεντικές θήκες SPIGEN, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δωρεάν μεταφορικά.

Η μοναδικής αισθητικής κατασκευή και τα υψηλής ποιότητας υλικά καθιστούν τις θήκες Spigen ως τις καλύτερες της αγοράς. Είναι τεσταρισμένες σε συνθήκες πίεσης και κακουχίας και έχουν πιστοποιηθεί με το MIL-STD 810G-516.6 μετά από έναν στρατιωτικών προδιαγραφών έλεγχο για την προστασία που προσφέρουν κατά την πτώση από μεγάλο ύψος.

Loading