8 Xαριτωμένες θήκες για iPhone και iPad ιδανικές για μικρά παιδιά

Όσοι έχετε μικρά παιδιά θα γνωρίζετε καλά την αδυναμία που έχουν σε smartphones, tablets, φωτογραφικές μηχανές και γενικά όλα τα πολύτιμα gadgets σας. Αν τρέμει το φυλλοκάρδι σας κάθε φορά που τo παιδί σας πιάνει στα χέρια του το iPhone/iPad σας, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω χαριτωμένες θήκες ιδανικές για προστασία από μικρά παιδιά:

1. Cyclops

Λούτρινη θήκη για iPad. Πίσω από το μάτι του κύκλωπα βρίσκεται ο φακός της φωτογραφικής μηχανής, ενώ τα χέρια του χρησιμοποιούνται για το καθάρισμα της οθόνης από δαχτυλιές και σκόνη.

iPad/iPad 2/new iPad- $34.95

2. iGuy

Κατασκευασμένη από EVA foam, η θήκη iGuy της Speck προστατεύει και ταυτόχρονα λειτουργεί ως stand για το iPad. Διατίθεται σε γαλάζιο, πράσινο και πορτοκαλί χρώμα.

iPad/iPad 2/new iPad- $39.95

3. Aptivity

Πλαστική θήκη της Fisher Price ιδανική για μωρά άνω των 6 μηνών. Προστατεύει το iPad και ταυτόχρονα διασκεδάζει το παιδί μέσα από ειδικές εκπαιδευτικές εφαρμογές που διατίθενται δωρεάν με τη θήκη.

iPad/iPad 2/new iPad- $35

4. Infantino HappiTaps

Λούτρινη θήκη για iPhone. Διατίθεται μαζί με την ομώνυμη εφαρμογή που αλληλεπιδρά με το παιδί λέγοντας αστεία, τραγουδώντας και παίζοντας παιχνίδια. Το αρκουδάκι παίρνει περισσότερες από 150 διαφορετικές εκφράσεις.

iPhone 3GS/4/4S- $19.99

5. Ganndroid

Η θήκη Ganndroid μεταμορφώνει το iPhone σας σε ...Android παρέχοντας του προστασία από πεσίματα και χτυπήματα.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $6.99

6. Cuddly Fish

Μαλακή θήκη-ψαράκι για το iPhone. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε και άλλα ζώα όπως πιγκουίνο, βατραχάκι και πάντα.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $30

7. GripCase


Μπορεί η συγκεκριμένη θήκη να μην είναι τόσο παιχνιδιάρικη σε εμφάνιση, αλλά λειτουγεί ως χερούλι  για τα μικρά χεράκια του παιδιού από όλες τις πλευρές. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό που απορροφά τους κραδασμούς.

iPad 2/new iPad- $39.99

8. Τotoya Creatures

Θήκη για iPhone και iPad που μεταμορφώνει τη συσκευή σας σε ένα χαριτωμένο πλασματάκι ικανό να χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στο παιδί σας.

iPhone 3GS/4/4S- $49.90

iPad/iPad 2/new iPad- $79.90

Loading