Η Kingston ανακοίνωσε τη διάθεση των Multi-Kit 8GB και microSDHC Card 4GB, με USB Reader. Τα δύο αυτά προϊόντα καθιστούν τη μεταφορά και την αποθήκευση αρχείων ανάμεσα σε κινητά τηλεφώνα και διάφορες συσκευές πολύ ευκολότερη και βολική και αυξάνουν τον αποθηκευτικό χώρο, για μουσική, φωτογραφίες, video, ringtones και άλλα αρχεία.

«Το Multi-Kit των 8GB αποτελεί μια εξαιρετική all-in-one λύση, η οποία συνδυάζει μια microSDHC κάρτα μεγάλης χωρητικότητας με δυο ειδών adapters και έναν USB reader», δήλωσε η Wendy Lecot, business manager των flash προϊόντων της Kingston.

«Με τη σειρά microSDHC Card των 4GB με USB Reader, η μεταφορά ή η έμμεση αποθήκευση ανάμεσα σε έναν υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο, γίνεται πολύ εύκολα. Οι αντιδράσεις των καταναλωτών ήταν ιδιαίτερα θετικές για το πολύ μικρό USB reader της Kingston. Είναι το πλέον κατάλληλο εξάρτημα για σύνδεση στο κινητό τηλέφωνο και ευκολία στη γρήγορη μεταφορά δεδομένων».

Το Multi-Kit των 8GB της Kingston αποτελείται από μια κάρτα microSDHC των 8GB με μικρούς και full-size adapters και ένα SD USB reader. Το εύχρηστο kit επιτρέπει στους καταναλωτές να αποθηκεύουν μεγάλη ποσότητα δεδομένων σε μία μόνο κάρτα, ενώ παράλληλα οι διαφορετικοί adapters παρέχουν την ευκολία χρήσης της κάρτας σε πολλαπλές πλατφόρμες συσκευών.

Στα κινητά τηλέφωνα, το microSDHC Card των 4GB με USB reader παρέχει έναν εύκολο τρόπο αποθήκευσης μεγάλης ποσότητας δεδομένων. Και οι δύο κάρτες συνοδεύονται από εγγύηση εφόρου ζωής* και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7. Το USB reader συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών.

Advertisements