Το τμήμα της Lenovo που ασχολείται με την κατασκευή tablets, αποφέρει καρπούς πολύ σύντομα, καθώς μόλις τρεις μήνες μετά την ίδρυση του φαίνεται ότι έχει έτοιμα δύο νέα Android tablets!

Το πρώτο είναι το Lenovo Think Slate tablet, με οθόνη 10.1'' IPS (1280 x 800), επεξεργαστή dual-core Nvidia Tegra 2, δύο κάμερες (εμπρός και πίσω) και χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android 3.0 Honeycomb!

Ακόμη, διαθέτει υποδοχές miniHDMI, microUSB, USB 2.0, κάρτα μνήμης SD και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 16GB/32GB/64GB WiFi και 3G, ενώ έχει βάρος μόλις 725gr. Επίσης, υποστηρίζει γραφίδα και βάση πληκτρολογίου, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η αυτονομία της μπαταρίας του. Αναμένεται τον Ιούλιο σε τιμή $499 (περίπου €340)!

Το δεύτερο είναι ένα μικρότερο Android tablet με οθόνη 7'' LCD (1280 x 800), επεξεργαστή dual-core ARM, λειτουργικό σύστημα Android 3.0 Honeycomb και περιβάλλον Le OS. Σχετικά με το μικρότερο tablet, δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του, ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται ότι θα το δούμε στο τελευταίο τρίμηνο του 2011.

Η αλήθεια είναι αρχικά νομίζαμε ότι πρόκειται για το Lenovo IdeaPad U1 LePad, αλλά τελικά οι πληροφορίες αναφέρονται σε ένα εντελώς καινούργιο tablet. Μένει να δούμε την επίσημη παρουσίαση τους από την εταιρία για ασφαλέστερα συμπεράσματα.

[πηγή ThisIsMyNext]

 

 

Advertisements