Η LG δηλώνει απογοητευμένη από την πορεία του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 7, δια στόματος του James Choi, ο οποίος σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Pocket-Lint παραδέχτηκε ότι οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές, αλλά οι πωλήσεις των συσκευών (όπως το LG Optimus 7) δεν τις εκπλήρωσαν.

Ακόμη, ο Choi σημείωσε ότι δε περιμένει κάποια ξαφνική άνοδο στις πωλήσεις, τουλάχιστον μέχρι η Microsoft να αποφασίσει να υποστηρίξει και χαμηλών ή μεσαίων δυνατοτήτων συσκευές WP7. Παραδόξως, το λειτουργικό σύστημα είναι πάρα πολύ εύκολο στη χρήση και κατά συνέπεια καταντά βαρετό για τους κατόχους συσκευών υψηλών επιδόσεων.

"Για ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία μπορεί να φανεί λίγο βαρετό μετά από μία ή δύο εβδομάδες, και υπάρχουν μερικοί τομείς που πραγματικά είναι"

Παρόλα αυτά, ο Choi ανανέωσε τη στήριξη της εταιρίας στο Windows Phone 7, τονίζοντας ότι ο περιορισμός σε μία μόνο πλατφόρμα (π.χ. Android) δε θα αποδειχτεί και πολύ κερδοφόρος, ενώ παραδέχτηκε ότι το περασμένο Φθινόπωρο η LG έριξε μεγαλύτερο βάρος στο Android OS.

[πηγή Pocket-Lint]
Advertisements