Ένα από τα καλύτερα Android smartphones που περιμένουμε στη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι, είναι το LG Optimus 3D, το οποίο παρουσιάστηκε στη φετινή MWC 2011.

LG - Wikitude 3D Augmented Reality browser

Για να μας τονώσει το ενδιαφέρον, η LG ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τη Wikitude και θα εφοδιάσει το glasses-free 3D smartphone με τον πρώτο 3D Augmented Reality browser, Wikitude 3D browser!

Ο Wikitude 3D browser είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να απεικονίζει τρισδιάστατα αντικείμενα, τοποθεσίες και ιστορικά μνημεία, με τον χρήστη να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με αυτά, ακόμη και από ιστοσελίδες όπως Twitter και Wikipedia.

Ο CEO και Πρόεδρος της LG, Dr. Jong-seok Park, δήλωσε:

“Η τεχνολογία AR (Augmented Reality) έχει επαινεθεί για τη δυνατότητα να αντικαθιστά την ‘αφηρημένή’ πραγματικότητα των συνηθισμένων mobile browsers με…’αληθινή’ πραγματικότητα μέσω της κάμερας του smartphone. Με το εκπληκτικό hardware της LG και τα 3D APIs πηγαίνουμε ένα βήμα μπροστά”

Ο Wikitude 3D AR Browser περιλαμβάνει πληροφορίες για περισσότερες από 100 εκατομμύρια τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, και θα διαθέτει στο μέλλον περισσότερους από 1000 διαφορετικούς παρόχους πληροφοριών.

[πηγή AndroidCentral]
Advertisements