Η LG παρουσίασε σήμερα δύο νέα Android smartphones, τα LG Optimus One και LG Optimus Chic, με αμφότερα να χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo και διαθέτουν προεγκατεστημένες τις εφαρμογές Google Goggles, Google Search και Google Voice Action.

Το LG Optimus One διαθέτει οθόνη capacitive touchscreen 3.2'' HVGA ανάλυσης 320 x 480 (256 χιλιάδες χρώματα), επεξεργαστή 600MHz, μπαταρία 1500mAh (700 ώρες standby), υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD έως 32GB, επιταχυντόμετρο, αισθητήρα φωτός, αισθητήρα απόστασης, κάμερα 3MP ταχύτητας 18fps, WiFi, HSDPA, δυνατότητες DLNA, καθώς και την εφαρμογή LG App Advisor, ένα φίλτρο για τις εφαρμογές του Android Market, το οποίο τις ξεχωρίζει ανά χώρα λειτουργίας του τηλεφώνου. Αναμένεται τον Οκτώβριο, σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή.

Το LG Optimus Chic διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, με μόνη διαφορά το σχεδιασμό (δεν έχει κουμπιά), την κάμερα (είναι 5MP ταχύτητας 30fps) και τη μπαταρία (1250mAh - 450 ώρες standby). Θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η τιμή του μέχρι στιγμής.

Εκτός από τα δύο αυτά νέα smartphones, ο CEO και πρόεδρος της LG Mobile, Skott Ahn, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία ασχολείται έντονα με τη δημιουργία του δικού της tablet, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το hardware ή το software που θα χρησιμοποιηθεί.

[πηγή LG]
Advertisements