Σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ο τρόπος που φαίνονται τα πράγματα από κάθε οπτική γωνία τείνει να αποτελεί σημαντικό κριτήριο αισθητικής ενός προϊόντος. Η LG φανερά προσανατολισμένη σε αυτήν την τάση, αλλάζει την εικόνα που μέχρι σήμερα έχουν οι κοινότυπες συμβατικές τηλεοράσεις δίνοντας μία άλλη αισθητική διάσταση.

Η νέα τηλεόραση LCD LG6100 έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα με μια σχεδιαστική λεπτομέρεια που ολοκληρώνει το look and feel της τηλεόρασης από κάθε οπτική γωνία.

Επιπλέον, η LG6100 μπορεί να ταυτιστεί άνετα με μία «μοιραία γυναίκα» αφού σε μαγεύει από την πρώτη ματιά, ενώ η πραγματική ομορφιά της βρίσκεται στην κόκκινη πλάτη της! Εκτός από τη σαγηνευτική εμφάνιση, διαθέτει επίσης και τεχνικά χαρακτηριστικά που συντελούν ουσιαστικά στην βελτίωση της ζωής των καταναλωτών.

Πέρα από την κόκκινη πλάτη της, η LG6100 είναι τόσο δελεαστική όσο ένα έργο τέχνης που βρίσκεται σε μια γκαλερί. Με πάχος μόλις 45 χιλ, αποτελεί την πιο λεπτή τηλεόραση στον κόσμο με HD tuner, ενώ η νέα τεχνολογία τοποθέτησής της στον τοίχο την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο ωραία μειώνοντας ακόμη περισσότερο το χώρο ανάμεσα στην τηλεόραση και τον τοίχο σε μόλις 2,5 εκ.

Παράλληλα, ο διακόπτης με τον αισθητήρα αφής καθώς και η γυαλιστερή όψη που περιβάλλεται από κόκκινο φωτισμό LED, συμβάλλει περαιτέρω στην ομορφιά του προϊόντος. Το ίδιο ισχύει και με τη βάση της, η οποία επίσης περιβάλλεται από φωτισμό LED λειτουργώντας έτσι ως διακοσμητική εστία που σηματοδοτεί με μια κόκκινη λάμψη ότι η τηλεόραση βρίσκεται σε λειτουργία.

Τέλος ο αισθητήρας soft touch, κάνει ακόμα και τις πιο απλές λειτουργίες - όπως το άνοιγμα της τηλεόρασης - διασκέδαση. Έτσι δικαίως απέσπασε και τον τίτλο «Ιntelligent fashion icon στο φετινό Consumer Electronics Show».

Επιπρόσθετα ενώνοντας το ξεχωριστό design με τις έξυπνες τεχνολογίες, η Full HD LG6100 είναι εξοπλισμένη με τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά όπως τον Intelligent Sensor, ο οποίος προσαρμόζει τη φωτεινότητα και τα χρώματα ανάλογα με το φωτισμό του δωματίου για την τέλεια εμπειρία θέασης, χαρακτηριστικό που βοηθάει παράλληλα στη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, έως και 69,5%.

Η LG6100 περιλαμβάνει επίσης την προηγμένη τεχνολογία TruMotion 100Hz για την εξάλειψη της θολής και ασταθούς εικόνας, ακόμα και στις πιο γρήγορες σκηνές δράσης, καθώς και τον δυναμικό λόγο αντίθεσης 50.000:1, που κάνει το μαύρο χρώμα πιο σκοτεινό, το λευκό πιο φωτεινό και τα χρώματα πιο ζωντανά από ποτέ.

Κατ’αυτόν τον τρόπο η εικόνα φαίνεται τέλεια ανεξαιρέτως προγράμματος, με τις άριστες λειτουργίες ρύθμισης της εικόνας, AV Mode & Expert Mode που διαθέτει. Αυτές οι λειτουργίες δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να ρυθμίσει ακριβώς την εικόνα στην πιο τέλειά της απόδοση, ανεξάρτητα από το δωμάτιο ή την πηγή μετάδοσης.

Το AV Mode βελτιώνει την εικόνα σε Cinema Mode, Sports Mode & Game Mode, ανάλογα με το περιεχόμενο, ενώ το μενού του LG Expert Mode που έχει πιστοποιηθεί από την ISF (Imaging Science Foundation) καθιστά δυνατή την τέλεια απόδοση της εικόνας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τέλος, για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, η LG6100 περιλαμβάνει επίσης τα μη ορατά ηχεία, σχεδιασμένα από τον ειδικό του ήχου, κ. Mark Levinson, που δίνουν στους θεατές καθαρό και πλούσιο ήχο, χωρίς όμως να τους αποσπούν από τη συνολική εικόνα. Το μοναδικό αυτό σύστημα δίνει έμφαση στην ομορφιά του προϊόντος, ενσωματώνοντας μικρόφωνα στην περίμετρο της βάσης, εξαλείφοντας έτσι τα συμβατικά ηχεία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

• Ανάλυση Full HD

• TruMotion 100Hz

• 50.000:1 Δυναμικός Λόγος αντίθεσης

• Intelligent Sensor

• 24p Real Cinema

• 4* HDMI (1.3 Deep Color)

• Μη ορατά ηχεία

• AV Mode (Cinema, Sport, Game)

• Expert Mode / ISF Ready

Advertisements