Παίξτε δωρεάν την online έκδοση του Lord of the Rings!

Ο φανταστικός κόσμος του Lord of The Rings έρχεται πλέον κοντά σας δωρεάν, καθώς η Turbine Entertainment προσφέρει την επιλογή free-to-play στην online έκδοση του παιχνιδιού. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και να το κατεβάσετε με μηδενικό κόστος, αν και η συγκεκριμένη έκδοση σας αφήνει να φτάσετε μέχρι level 50.

Ακόμη, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα LOTRO Store για να αγοράσετε την πλήρη έκδοση, διάφορες νέες αποστολές και αντικείμενα για τον χαρακτήρα που χειρίζεστε, ενώ όσοι έχουν ήδη πληρώσει συνδρομή θα μεταφέρονται αυτόματα στο νέο VIP τομέα με απεριόριστη πρόσβαση στις προσφορές του παιχνιδιού.

Η έκδοση του παιχνιδιού βασίζεται στο τελευταίο βιβλίο (postmortem) του Tolkien, The Ride of the Grey Company:

Έχοντας δώσει όρκο να προστατεύσουν τους κληρονόμους του Isildur, οι Dunedain ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Elrond. Οι παίκτες θα μπουν στη νεοσύστατη ομάδα Grey Company στο Rivendell και θα αφήσουν πίσω τους την ασφαλή, κρυμμένη κοιλάδα για τη νέα περιοχή Enedwaith. Το Book 2 αποτελείται από 15 αυτοτελή κεφάλαια γεμάτα περιπέτεια, μάχες και μυστήριο

[πηγή Turbine]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Gaming and tagged . Bookmark the permalink.