Κλείνει η υποσελίδα Mac OS X Downloads για χάρη του Mac App Store

Τα εγκαίνια του Mac App Store πλησιάζουν, και η Apple ενημέρωσε τους προγραμματιστές ότι κλείνει τη σελίδα Mac OS X Downloads, με σκοπό φυσικά να συγκεντρώσει όλες τις καταχωρήσεις σε ένα μέρος.

Η ανακοίνωση της Apple αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Σας ευχαριστούμε που μετατρέψατε το Mac OS X Download σε ένα σπουδαίο προορισμό όπου οι χρήστες μπορούσαν να βρουν νέους τρόπους για να εργαστούν, να μάθουν και να δημιουργήσουν στα Mac τους"

"Πρόσφατα ανακοινώσαμε ότι στις 6 Ιανουαρίου 2011 το Mac App Store θα ανοίξει τις πύλες του στους χρήστες όλου του κόσμου, φέρνοντας σας σε επαφή με εκατομμύρια πελάτες. Από την ημέρα που ξεκίνησε το App Store το 2008, είμαστε ενθουσιασμένοι με την τεράστια υποστήριξη από τους developers και την ενθουσιώδη υποδοχή από τους χρήστες. Τώρα φέρνουμε αυτή την επαναστατική εμπειρία στο Mac OS X"

"Πιστεύουμε ότι το Mac App Store θα είναι ο κορυφαίος προορισμός για τους χρήστες να ανακαλύψουν, να αγοράσουν και να κατεβάσουν εφαρμογές, και για αυτό το λόγο δε θα προσφέρουμε πλέον εφαρμογές μέσω της σελίδας Mac OS X Downloads"

[πηγή MacLife]

Advertisements

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Apple and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.