Αναμονή τέλος για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα παιχνίδια των τελευταίων ετών, το Mass Effect: Andromeda. Η BioWare ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου στις ΗΠΑ και στις 23 Μαρτίου στην Ευρώπη!

Στο Mass Effect: Andromeda αναλαμβάνεται τον ρόλο του/της Pathfinder: ένας υψηλού επιπέδου στρατιώτης-εξερευνητής-οδηγός με σκοπό να αναζητήσει ένα νέο σπίτι για την Ανθρωπότητα σε έναν μακρινό γαλαξία. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα 600 χρόνια μετά τα πρώτα τρία επεισόδια Mass Effect, αν και το ταξίδι του πρωταγωνιστή έχει ξεκινήσει την περίοδο του Mass Effect 2.

Ο νέος χαρακτήρας Ryder ξεκινά το ταξίδι από τον γαλαξία μας για την Ανδρομέδα το 2185, τη χρονιά δηλαδή που ολοκληρώνεται το Mass Effect 2 και λαμβάνουν χώρα τα δύο DLCs (Lair of the Shadow, Arrival), ενώ το 2186 ξεκινά η υπόθεση του Mass Effect 3. Οι πρωταγωνιστές του Mass Effect: Andromeda (ανάμεσα του και ο/η Ryder) “ξεπαγώνουν” το 2785, δηλαδή 600 χρόνια αφότου έφυγαν, και ενημερώνονται για όσα συνέβησαν τους προηγούμενους αιώνες.

Το Mass Effect: Andromeda θα είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και Windows PC.

Advertisements