Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο Office! Διαθέσιμη η έκδοση preview [Videos]

Η Microsoft παρουσίασε πριν από μερικές ώρες τη νέα έκδοση της σουίτας Office, η οποία ονομάζεται πλέον “the new Office”, με εμφάνιση που ακολουθεί τα πρότυπα του Metro UI του Windows 8 και αρκετές βελτιώσεις σε σύγκριση με τις παλαιότερες εκδόσεις.

Microsoft Office

Η σουίτα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να τρέχει στο desktop mode του Windows 8 για χρήση με mouse και πληκτρολόγιο, αν και η Microsoft αναφέρει ότι είναι βελτιστοποιημένη για αποδοχή εντολών από τα δάκτυλα του χρήστη σε οθόνες αφής. Ακόμη, υποστηρίζει και εντολές από γραφίδα, ενώ είναι έντονη η ενσωμάτωση του Skype, της cloud υπηρεσίας SkyDrive και πολλά άλλα.

Microsoft Office 2013

Το νέο Office θα είναι διαθέσιμο το Φθινόπωρο σε τρεις εκδόσεις για Windows (υποστηρίζει Windows 7 / 8, αργότερα Windows Vista / XP) και OS X, όπου η καθεμία περιλαμβάνει τις κλασικές εφαρμογές Word, Excel, Outlook, OneNote, PowerPoint, Publisher και Access και ανάλογα το πακέτο παίρνετε κάποια extras:

Office 365 Home Premium: Δυνατότητα εγκατάστασης σε 5PCs, δωρεάν 20GB αποθηκευτικό χώρο στο SkyDrive, 60 λεπτά κάθε μήνα στο Skype.

Office 365 Small Business Premium: Μέχρι 10 user accounts με δυνατότητα 5 εγκαταστάσεις ανά χρήστη, προσθήκη των εφαρμογών InfoPath και Lync, website tools και HD webconferencing (μέσω Skype).

Office 365 ProPlus: Μέχρι 25 user accounts με δυνατότητα 5 εγκαταστάσεις ανά χρήστη και τις ίδιες εφαρμογές με το Small Business Premium.

Office 365 Enterprise: Οτιδήποτε περιλαμβάνει η έκδοση Office 365 ProPlus και επιπλέον δυνατότητα αποθήκευσης των emails στο cloud με το Exchange Online

Ακόμη, θα είναι διαθέσιμη και η σουίτα Office Home and Student 2013 RT, η οποία περιλαμβάνει νέες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint και OneNote και θα είναι προεγκατεστημένο στα ARM-based Windows 8 tablets, καθώς και στο Microsoft Surface.

Εάν έχετε εγκατεστημένο το Windows 7 ή το Windows 8 σε κάποια συσκευή σας, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την έκδοση Office Preview για να τη δοκιμάσετε από εδώ.

[PR]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Microsoft, Software, Windows 8 and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο Office! Διαθέσιμη η έκδοση preview [Videos]

  1. Pingback: Η Microsoft παρουσιάζει τις νέες Office Web Apps, για να έχεις Office παντού