Η Microsoft προέβη πριν από λίγη ώρα σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση σχετικά με τις υπηρεσίες cloud του MS Office, παρουσιάζοντας το Microsoft Office 365. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό πακέτο για επιχειρήσεις, με το οποίο υπόσχεται βελτιωμένη συνεργασία και παραγωγικότητα με χρήση των SharePoint Online, Exchange Online, Office και Lync, το περιβάλλον του οποίου είναι πλήρως βασισμένο σε μορφή browser για διαχείριση των emails και των εγγράφων.

Το Microsoft Office 365 for Small Businesses, θα έχει πρόσβαση στα Office Web Apps, Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online, καθώς και σε μια εξωτερική ιστοσελίδα με κόστος €5.25 το μήνα ανά χρήστη. Για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, προστίθενται περαιτέρω υπηρεσίες όπως email, voicemail, social networking, instant messaging, Web portals, extranets, voiceconferencing και videoconferencing (ίσως η σημαντικότερη) με €1.75 το μήνα ανά χρήστη, αλλά και πρόσβαση επί πληρωμή στο Office Professional Plus, με το μηνιαίο κόστος να ανεβαίνει στα €22.75 ανά χρήστη.

Οι δοκιμές του νέου συστήματος θα ξεκινήσουν σύντομα, αλλά η πλήρης εφαρμογή του θα γίνει από την επόμενη χρονιά, με τη Microsoft να δηλώνει ότι θα λειτουργεί αρχικά σε 40 χώρες.

Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Microsoft Office 365!

[πηγή BGR]
Advertisements