Η Microsoft φανέρωσε μερικές πρώτες επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με το Service Pack 1 για τα Windows 7 και Windows Server 2008. Οι περισσότερες αλλαγές αφορούν το Windows Server 2008, καθώς η εταιρία προσθέτει το RemoteFX, μια πιο προηγμένη εικονική μηχανή γραφικών που υποστηρίζει Flash και Silverlight, και δυναμική μνήμη, η οποία παρέχει αυτόματα επιπλέον δύναμη στις εικονικές μηχανές όταν τη χρειάζονται.

Σχετικά με τα Windows 7, οι περισσότερες αλλαγές είναι οι ήδη υπάρχουσες διορθώσεις του μοναδικού update που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, μία νέα έκδοση του Remote Desktop Client η οποία χρησιμοποιεί το RemoteFX, ενώ αφαιρέθηκε η προαπαιτούμενη υποστήριξη για hardware virtualization στα Windows 7 Professional Special XP Mode, με αποτέλεσμα να μπορεί ο χρήστης να τρέξει το προηγούημενο λειτουργικό σύστημα σε εικονικό περιβάλλον.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία διάθεσης, αλλά λογικά το SP1 θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά ενσωματωμένο στις νέες εκδόσεις και ως free download από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft.

[πηγή Electronista]
Advertisements