Αυτό που θέλουν οι απανταχού gamers είναι ο καλύτερος δυνατός χειρισμός, για αυτό η Microsoft κατασκεύασε το πληκτρολόγιο SideWinder X4 με την τελευταία τεχνολογία της εταιρίας, anti-ghost. Η τεχνολογία αυτή δημιουργήθηκε από την Applied Sciences Group και χάρι σε αυτή γίνεται δυνατή η αναγνώριση ακόμα και των πιο πολύπλοκων συνδυασμών πλήκτρων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η προηγμένη αυτή τεχνολογία πηγαίνει το anti-ghosting στο επόμενο επίπεδο, επιτρέποντας στους gamers την ταυτόχρονη χρήση 26 πλήκτρων. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε πλήκτρο σαρώνεται ξεχωριστά από το hardware του πληκτρολογίου και ανιχνεύεται σωστά ανεξάρτητα από το πόσα ακόμα πλήκτρα πιέζονται εκείνη τη στιγμή, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν ανάλογα με την ταχύτητα και την τεχνική τους.

Το πληκτρολόγιο SideWinder X4 έχει επίσης τη λειτουργία macro recording, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ενσωματώσει συνδυασμούς πολλών πλήκτρων σε ένα και να επαναλαμβάνει την λειτουργία όσες φορές και όσο γρήγορα θέλει. Ακόμη, υπάρχει εναλλαγή σε mode και profile, για την ανάλογη ρύθμιση των πλήκτρων ανά παιχνίδι και ανά χρήστη, καθώς και ρυθμιζόμενος φωτισμός των πλήκτρων.

Θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο στην τιμή των 45 ευρώ και έχει τριετή εγγύηση.

[πηγή Microsoft]
Advertisements