Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία της με την PayPal και στο πλαίσιο αυτής προσθέτει τη δυνατότητα αποστολής χρημάτων μέσω της υπηρεσίας Skype. Η λειτουργία Send Money είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS σε 22 χώρες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα και η Κύπρος (οι υπόλοιπες είναι ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστρία, Βέλγιο, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Ισπανία και Σλοβενία).

Η αποστολή των χρημάτων γίνεται άμεσα από το παράθυρο της συνομιλίας, αλλά την πρώτη φορά θα χρειαστεί να παιδευτείτε λίγο με τις βασικές ρυθμίσεις. Η λειτουργία Send Money θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την τοποθεσία σας και στη συνέχεια να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal με αυτόν στο Skype. Για να στείλετε χρήματα θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Skype στην συσκευή σας, ωστόσο, ο παραλήπτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε έκδοση της υπηρεσίας.

Για να βρείτε τη λειτουργία Send Money βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση σε Android ή iOS. Στη συνέχεια μπείτε σε μια συνομιλία και σύρετε το δάκτυλο σας προς τα δεξιά. Επιλέξτε το "Send Money" από τα Add-Ins και ακολουθήστε τις οδηγίες.

[Skype]

Advertisements