Η Microsoft κυκλοφορεί δικό της Windows 8 tablet μεσα στο 2012;

Λίγες μέρες πριν, η Microsoft παρουσίασε το νέο της λειτουργικό σύστημα Windows 8 στην D9 Conference, το οποίο είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για χρήση σε tablets. Αυτή τη φορά φήμες θέλουν τη Microsoft να κυκλοφορεί δικό της ‘Microsoft’ tablet με το εν λόγω λειτουργικό σύστημα μέσα στο 2012!

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή θέλουν την Apple με το iPad 2 να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των tablets και όλες τις υπόλοιπες να την ακολουθούν αρκετά πιο πίσω.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να το έχει συνειδητοποιήσει και η Microsoft, η οποία πιθανώς να προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ολόδικο της tablet, τόσο σε hardware όσο και σε software, αντί να προχωρήσει σε συνεργασίες με εταιρείες όπως η HP και Asus.

Αυτή τη στιγμή ακούγεται ότι υπάρχει διάλογος για ενδεχόμενη συνεργασία με την Texas Instruments αλλά και με άλλες ταϊβανέζικες εταιρείες.

Το λειτουργικό σύστημα Windows 8, πάντως, μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον. Το αν η Microsoft θα κυκλοφορήσει τελικά ένα δικό της tablet το οποίο θα γνωρίσει επιτυχία στην παγκόσμια αγορά παρόμοια με αυτήν του iPad 2  θα φανεί στο μέλλον…

[πηγή CrunchGear]

This entry was posted in Microsoft, Rumors, Tablets, Windows 8. Bookmark the permalink.