«Πάγωσε» Windows 8 tablet σε παρουσίαση της Microsoft

windows 8

Μακρινή ματιά στο μέλλον μας πρόσφερε η Microsoft σε πρόσφατη παρουσίαση ενός tablet με τα επερχόμενα Windows 8 αφού η συσκευή «πάγωσε» πάνω στη σκηνή και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού δεν κατάφεραν να το λειτουργήσουν ξανά.

To demo είχε σκοπό να δείξει την υποστήριξη του συστήματος Dynamics ERP στο επερχόμενο Metro UI του Windows 8 με τον Fred Studer, γενικό διευθυντή του τμήματος διαχείρισης προϊόντων ERP της Microsoft, να βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν έδωσε το tablet στον Tatarinov για να γίνει μια αλλαγή στο σύστημα.

Το tablet ξαφνικά «πάγωσε» και παρά τις προσπάθειες για να το επαναφέρουν σε φυσιολογική λειτουργία φαίνεται ότι τίποτα δεν λειτούργησε. Ευτυχώς, υπήρχε ένα δεύτερο tablet διαθέσιμο στην σκηνή και η παρουσίαση συνεχίστηκε κανονικά.

Προφανώς ο Tatarinov ανέφερε ότι κάτι τέτοιο ήταν φυσιολογικό αφού όλα αυτά είναι ακόμα σε beta μορφή και δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες άλλωστε.

[via TheRegister]

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Microsoft, Windows 8. Bookmark the permalink.

One Response to «Πάγωσε» Windows 8 tablet σε παρουσίαση της Microsoft

  1. Pingback: «Πάγωσε» Windows 8 tablet σε παρουσίαση της Microsoft | Tech -Noize