Milk Music, η νέα δωρεάν μουσική υπηρεσία της Samsung για χρήστες Galaxy [Video]

Samsung Milk Music

Ακολουθώντας για μια ακόμη φορά τα βήματα της Apple με το iTunes Radio η Samsung ανακοίνωσε σήμερα μια νέα μουσική υπηρεσία με το όνομα Milk Music. Πρόκειται για μια νέα, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις ραδιοφωνική υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους χρήστες Galaxy S3/4/5 και Galaxy Note 2/3 μέσα από το Google Play.

To Milk Music έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει ένα κομψό και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης με πάνω από 200 σταθμούς καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών προτιμήσεων. Σε συνεργασία με το Slacker η Samsung υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία με πάνω από 13 εκατομμύρια τραγούδια και 200 σταθμούς. Μπορείτε να δημιουργήσετε, φυσικά, τους δικούς σας σταθμούς ανάλογα με τα αγαπημένα σας τραγούδια καθώς και μια λίστα με ειδικά επιλεγμένα τραγούδια.

Όσον αφορά τους περιορισμούς τώρα μπορείτε να κάνετε skip έξι τραγούδια την ώρα ανά σταθμό. Η υπηρεσία προσφέρεται αρχικά χωρίς διαφημίσεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να γνωρίζουμε, όμως, πόσο θα είναι αυτό το διάστημα.

Αφήνοντας στην άκρη την περίεργη ονομασία της υπηρεσίας μπορούμε να καταλάβουμε ότι η Samsung επιθυμεί να διαφοροποιηθεί και άλλο όχι μόνο την Apple αλλά και από τους υπόλοιπους κατασκευαστές Android προσφέροντας τις δικές της υπηρεσίες και εφαρμογές.

Θα βρείτε το Milk Music δωρεάν στο Google Play [link]

Loading