Η Hasbro κυκλοφορεί Monopoly με πραγματικά χρήματα!

monopoly_real_money

Η Hasbro συνηθίζει να κυκλοφορεί διάφορες ειδικές εκδόσεις της Monopoly, το δημοφιλέστερο, ίσως, επιτραπέζιο παιχνίδι όλων των εποχών (με εξαίρεση σκάκι/τάβλι/ντάμα), με πιο πρόσφατες αυτές του 2012 για την επέτειο 100 χρόνων από τη γέννηση του Alan Turing και για το World of Warcraft. Αυτή τη φορά, όμως, πραγματοποιεί μία από τις φαντασιώσεις αρκετών παικτών.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το λανσάρισμα της Monopoly στη Γαλλία, η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση της 30.000 τεμαχίων, εκ των οποίων τα 80 θα περιέχουν πραγματικά ευρώ! Σε ένα από αυτά, μάλιστα, θα αντικαταστήσει όλα τα χρήματα με κανονικά ευρώ και ο τυχερός αγοραστής θα βρει μέσα €20.580. Ακόμη 10 από αυτά θα περιλαμβάνουν €300 και τα υπόλοιπα 69 θα περιλαμβάνουν €150.

Όπως σημειώνει η brand manager της Hasbro, Florence Gaillard, η τοποθέτηση των πραγματικών χρημάτων έγινε με απόλυτη μυστικότητα και υπό την παρουσία δικαστικού επιμελητή, ενώ διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά στο βάρος των κανονικών τεμαχίων από αυτά που περιέχουν πραγματικά χρήματα, αν και υπάρχει η πιθανότητατο κουτί να είναι ελαφρώς παχύτερο.

[via]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Gaming, Misc. Bookmark the permalink.