Σύντομα διαφημίσεις στον Firefox browser από την Mozilla

Mozilla

H Mozilla ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα πουλάει σύντομα διαφημίσεις, οι οποίες θα εμφανίζονται μέσα στον Firefox browser. Συγκεκριμένα, οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται στα tiles όταν ανοίγει ο χρήστης ένα νέο tab και θα αποτελούν μέρος της πρωτοβουλίας ‘Directory Tiles’, όπως την ονομάζει η εταιρεία, για τους νέους χρήστες.

Κάποια από αυτά τα tiles θα δείχνουν περιεχόμενο από το οικοσύστημα της Mozilla, κάποια θα είναι δημοφιλείς ιστοσελίδες ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του χρήστη και κάποια θα είναι χορηγίες από επιλεγμένους συνεργάτες που θα βοηθήσουν την επίτευξη του γενικότερου στόχου της Mozilla. Θα υπάρχει σαφής διαχωρισμός, βέβαια, των διαφημίσεων από τα υπόλοιπα tiles.

Η εταιρεία ευελπιστεί ότι το περιεχόμενο θα είναι τέτοιο ώστε να αρέσει στους χρήστες. Το χρονικό πλάνο του Directory Tiles προς το παρόν δεν είναι συγκεκριμένο και έτσι δεν γνωρίζουμε πότε θα εφαρμοστούν οι αλλαγές στον τελικό καταναλωτή.

[via Mozilla]

Advertisements

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Mozilla. Bookmark the permalink.