Το mSpot παρουσίασε σήμερα ένα επίσημο preview της online μουσικής υπηρεσίας της, χάρι στην οποία θα μπορεί ο κάθε χρήστης να έχει τον προσωπικό χώρο του από 2GB έως 20GB και να έχει πρόσβαση στην μουσική του από κάποιον browser είτε σε Mac είτε σε Windows ή ακόμα και σε κινητά τηλέφωνα Android. Λειτουργεί κανονικά με φακέλους, αλλά είναι συμβατό με τις λειτουργίες του iTunes και μπορεί να κάνει export playlists, ratings και άλλες πρόσθετες πληροφορίες. Η μεταφορά των αρχείων γίνεται μέσω μιας εφαρμογές, με την οποία το mSpot αναγνωρίζει αυτόματα τα νέα τραγούδια που έχουν προστεθεί.

Ο στόχος του mSpot είναι να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που θα ξεπεράσει το cloud-based iTunes, που σχεδιάζει η Apple, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί το εάν θα δημιουργηθεί και μια σχετική εφαρμογή για iPhone ή iPad, καθώς επίσης και το εάν έχουν φροντίσει για τις σχετικές άδειες από τις δισκογραφικές εταιρίες.

Προς το παρόν η υπηρεσία βρίσκεται σε δοκιμαστική έκδοση, παρέχει 2GB δωρεάν σε κάθε χρήστη, τα οποία γίνονται 10GB με $3/μήνα και 20GB με $5/μήνα. Η παγκόσμια έκδοση θα κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες.

[πηγή mSpot]
Advertisements