Οι αυθεντικοί αγώνες αυτοκινήτου "αλλάζουν" ταχύτητα, καθώς η Electronic Arts Inc. ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου προσομοιωτή αγώνων της σειράς Need for Speed, με τίτλο SHIFT 2 UNLEASHED, που θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από σήμερα!

Το SHIFT 2 UNLEASHED οδηγεί την επαναστατική οδηγική εμπειρία στο επόμενο επίπεδο με μία ολοκαίνουργια μηχανή και εκρηκτικά γραφικά, προσφέροντας μία πρωτοποριακή κάμερα κράνους, καθώς και τη συναρπαστική εμπειρία νυχτερινών αγώνων με ρεαλισμό που αγγίζει νέα όρια, αφού αυτοκίνητα και πίστα διαλύονται με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Ο τίτλος έχει ήδη λάβει την αποδοχή των κριτικών σε όλο τον κόσμο με βαθμολογία εννέα στα δέκα τόσο από το περιοδικό PlayStation: The Official Magazine, όσο και από το Official Xbox Magazine. Το Official Xbox Magazine δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το SHIFT 2 UNLEASHED "τα σπάει πραγματικά", ενώ το Game Informer είπε ότι, "το SHIFT 2 αντιπροσωπεύει επάξια ολόκληρη την κατηγορία αγωνιστικών videogames" ως ένα αυθεντικό παιχνίδι προσομοίωσης αγώνων ταχύτητας.

Ο Marcus Nilsson, Executive Producer του παιχνιδιού, δήλωσε:

"Ο στόχος μας με το SHIFT 2 UNLEASHED ήταν να μπει ο συγκεκριμένος τίτλος στην κορυφή των αγωνιστικών παιχνιδιών, εισάγοντας πολύ μεγαλύτερες δόσεις ενέργειας. Δουλεύοντας με την Ομάδα Οδηγών του Need for Speed, ενσωματώσαμε στο παιχνίδι οδηγικές εμπειρίες από πραγματικούς αγώνες ταχύτητας προκειμένου να κάνουμε σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες στο παιχνίδι, ενώ παράλληλα κάναμε σημαντικές αλλαγές στην «καρδιά» της οδηγικής εμπειρίας. Η εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών στο παιχνίδι όπως η κάμερα κράνους κάνει ασαφή το διαχωρισμό μεταξύ της πραγματικής οδήγησης και της οδήγησης μέσα στο παιχνίδι"

Το SHIFT 2 UNLEASHED περιλαμβάνει αποκλειστικά και το καινούργιο Pagani Huayra supercar, με το οποίο οι παίκτες θα ζήσουν όλη την ένταση, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μίας μέρας αγώνων σε μια οδηγική εμπειρία εκτός ορίων. Το SHIFT 2 UNLEASHED περιέχει επίσης το Autolog, την επαναστατική λειτουργία, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά από το Need for Speed Hot Pursuit.

Μέσω του Autolog συνδέονται μεταξύ τους φίλοι και ανταγωνιστές, σε αγώνες πρόσωπο με πρόσωπο. Το Autolog προσφέρει δυνατότητα σύγκρισης των στατιστικών και των αποτελεσμάτων, αυξάνοντας κάθετα τον ανταγωνισμό, προσθέτοντας νέα επίπεδα όσον αφορά το βάθος και τη λεπτομέρεια των αγώνων.

Το SHIFT 2 UNLEASHED κυκλοφορεί για Xbox 360, PlayStation 3 και PC.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SHIFT 2 UNLEASHED εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Need for Speed επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ή γίνετε fan στο Facebook ή ακολουθείστε στο Twitter.

Advertisements