Ανακοινώθηκε και επίσημα το Neo Geo X για το δεύτερο τρίμηνο του 2012

Neo Geo X

Είχαμε αναφερθεί και σε προηγούμενο δημοσίευμα στην φορητή έκδοση του Neo Geo, μιας φορητής παιχνιδοκονσόλας με υποστήριξη retro παιχνιδιών.

Σήμερα, η Blaze ανακοίνωσε ότι κατάφερε να κλείσει συμφωνία για την κυκλοφορία του Neo Geo X πάνω στην ώρα για την 20η επέτειο από την ίδρυση της Neo Geo.

Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη LCD 3.5 ινστών άγνωστης μέχρι στιγμής ανάλυσης, A/V output και SD card slot. Το Neo Geo X θα είναι limited edition με την κυκλοφορία του να τοποθετείται το δεύτερο τρίμηνο του 2012 χωρίς να έχει ανακοινωθεί η τιμή του.

Κατά την έναρξη των πωλήσεων θα περιλαμβάνονται στη συσκευή 20 παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων και των Metal Slug, Fatal Fury, The King of Fighters '94 κτλπ ενώ λογικά ο χρήστης θα μπορεί να φορτώσει επιπλέον τίτλους στην SD κάρτα από τα συνολικά 158 παιχνίδια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Η τιμή της συσκευή παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστή εκτιμάται στις 500 λίγες Αγγλίας από ιστοσελίδα του εξωτερικού. Ας ελπίσουμε να πρόκειται για λάθος και να δούμε κάτι αρκετά φθηνότερο.

via SlashGear

Loading