Σκυλοβαρέθηκες; NESCAFÉ Hot Shots! Πάρε μέρος στον πιο hot διαγωνισμό και ένα απίστευτο 3ημερο στο London σε περιμένει!

Σκυλοβαρέθηκες; WOOF! Ευτυχώς που υπάρχει και ο διαγωνισμός NESCAFÉ Hot Shots! Ο μεγάλος διαγωνισμός “Woof and Win” από τα NESCAFE Hot Shots αρχίζει. Επίδοξοι… ετοιμαστείτε για τρελό χαμό στο Facebook!

Ο μηχανισμός, απλός. Θέλεις να κερδίσεις το super δώρο; Ανέβασε μια photo, όπου σκυλοβαριέσαι τρελάαα (σαν τον Θανάση ένα πράγμα). Μετά, ψήσε τους όλους να κάνουν Like τη δική σου photo. Και βέβαια τα περισσότερα Like κερδίζουν. Τι;

Ένα απίστευτο 3ημερο στο London, χωρίς δευτερόλεπτο σκυλοβαρεμάρας: ο winner, μαζί με 5 κολλητούς του (NAI, 5!), θα γυρίσουν όλο το London με Limo, θα τρελαθούν στο παιχνίδι στο συγκλονιστικό Alton Towers και θα ψωνίσουν με δωροεπιταγή στο Bicester Village! Κι αυτά είναι μόνο η αρχή.

Τρεις full fun μέρες περιμένουν οποιονδήποτε πείσει ότι η δική του σκυλοβαρεμάρα ξεπερνάει τους πάντες και τα πάντα. Άντε, τι κάθεσαι; Τρέχα σε ένα café, πιες το αγαπημένο σου NESCAFE Hot Shot με πλούσιο αφρόγαλα σε όποια γεύση θέλεις, μπες στο Facebook και… get ready for London baby!

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Contests, Misc and tagged , , , . Bookmark the permalink.