Το Netatmo June σας προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία [CES 2014]

Netatmo June

To νέο βραχιόλι June της Netatmo που παρουσιάστηκε στην CES 2014 είναι η πρώτη συσκευή του είδους που μπορεί να μετρήσει την έκθεση στον ήλιο και να να σας συμβουλεύσει για το πως θα προστατεύσετε την επιδερμίδα σας σε καθημερινή βάση από την επίδραση της ακτινοβολίας

Το June ανιχνεύει σε πραγματικό χρόνο την υπεριώδη ακτινοβολία και την συνολική έκθεση που δέχεται το δέρμα του χρήστη κατά τη διάρκεια της μέρας. Το προϊόν απευθύνεται σε γυναίκες και ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας η αντίστοιχη εφαρμογή μπορεί να υπολογίσει την εκτιμώμενη μέγιστη έκθεση στον ήλιο. Για να αποφευχθεί ζημιά στο δέρμα η εφαρμογή στέλνει ειδοποιήσεις για να σας προστατεύσει.

Η εφαρμογή μπορεί, επίσης, να καταγράψει τις συνήθειες του χρήστη και προτείνει μεθόδους προστασίας, όπως για παράδειγμα να βάλετε αντηλιακό, να φορέσετε ένα καπέλο, γυαλιά ηλίου ή να αναζητήσετε μέρος με σκιά.

Το June κυκλοφορεί σε τρία χρώματα – gold, platinum και gunmetal – και θα είναι διαθέσιμο το δεύτερο τρίμηνο του 2014 σε επιλεγμένα καταστήματα στην τιμή των $99. Περισσότερες λεπτομέρειες για το αξεσουάρ αυτό θα βρείτε εδώ.

Advertisements

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Gadgets and tagged . Bookmark the permalink.