Ρεκόρ 3 εκατ. πωλήσεων για το νέο iPad μέσα στις πρώτες 3 μέρες!

Κατά τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τους Tim Cook και Peter Oppenheimer με τους μετόχους της εταιρείας η Apple ανακοίνωσε πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών και μέρισμα (περισσότερα γι’ αυτό στο MacUser.gr).

The New iPad Retina Display

Ανάμεσα σε αυτά που ειπώθηκαν, όμως, ξεχώρισε η δήλωση σχετικά με τις πωλήσεις του νέου iPad, οι οποίες φαίνεται ότι σημείωσαν νέο ρεκόρ. "Ολόκληρη η ομάδα είναι κατενθουσιασμένη", δήλωσε ο Tim Cook, με το ρεκόρ από την ημέρα κυκλοφορίας του νέου iPad.

Συγκεκριμένα, η Apple ανακοίνωσε ότι έχουν πουληθεί περισσότερα από 3 εκατομμύρια (νέα) iPad από την Παρασκευή. O Phil Schiller δήλωσε:

"Οι πελάτες λατρεύουν τα εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά του iPad, συμπεριλαμβανομένης και της εκπληκτικής Retina οθόνης, και ανυπομονούμε να φτάσει σε περισσότερα χέρια ανά τον κόσμο αυτή την Παρασκευή"

Συγκριτικά, να πούμε ότι το πρώτο iPad συμπλήρωσε 3 εκατομμύρια πωλήσεις σε 80 μέρες ενώ το iPad 2 πούλησε τις πρώτες τρεις μέρες της διαθεσιμότητάς του μόλις 1 εκατομμύριο κομμάτια.

[πηγή iPhoneHellas]
Loading