Το κοινωνικό δίκτυο Twitter σύντομα θα αλλάξει εμφάνιση, ενώ θα προστεθούν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechCrunch, ο επανασχεδιασμός του Twitter.com έχει επηρεαστεί από την επίσημη εφαρμογή για iPad, θα υπάρχουν δύο στήλες, όπου στη μία εμφανίζεται η ροή των tweets και στην άλλη μπορεί να γίνει ενσωμάτωση φωτογραφιών, video, και live streams. Ακόμη, η ιστοσελίδα Engadget αναφέρει ότι 16 μεγάλοι πάροχοι media (YouTube, Vimeo, Ustream, κ.ά) συνεργάζονται με το Twitter με σκοπό να προσφέρουν το υλικό τους στους χρήστες του.

Ήδη αρκετοί λογαριασμοί ανανεώνονται αυτόματα, αλλά η ολική μετάβαση στο νέο Twitter για τα 160 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως θα γίνει σταδιακά. Επίσημα από το Twitter δηλώνουν ότι δε θα βιαστούν να προβούν στις αλλαγές (κάτι που έγινε με το Digg...), καθώς πρόκειται για μια νέα ιστοσελίδα με πλήρη επανασχεδιασμό και κατασκευή από ην αρχή, έτσι ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, ευκολία και ταχύτητα στους χρήστες. Δεν θα γίνουν αλλαγές στις εφαρμογές για φορητές συσκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα "Meet the new Twitter.com"

Advertisements