Αξιοποιήστε στο έπακρο το ταλέντο σας στη φωτογραφία με την επόμενη γενιά λογισμικού επεξεργασίας εικόνας υψηλής ποιότητας της Nikon. Χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία U PointTM της Nikon, το Nikon Capture NX2 περιλαμβάνει ένα πλήθος ισχυρών εργαλείων και τέσσερις χώρους εργασίας με δυνατότητα πλήρους προσαρμογής, τους οποίους μπορείτε να αποθηκεύσετε και να πραγματοποιείτε εναλλαγή μεταξύ τους, για να δημιουργήσετε μια γρήγορη και αποδοτική ροή εργασίας. Απλό και διαισθητικό, το Capture NX2 σάς δίνει την ελευθερία να συγκεντρωθείτε στην εργασία με τόνους και χρώματα, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε τις εικόνες σας σύμφωνα με την κλασική αρχή της έμφασης και του εμπλουτισμού συγκεκριμένων σημείων ενδιαφέροντος.

Το Capture NX2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εικόνες μορφής JPEG και TIFF από οποιαδήποτε προέλευση και είναι το βέλτιστο προϊόν λογισμικού για επεξεργασία αρχείων Nikon NEF.

  • Σημείο χρωματικού ελέγχου: Ελέγξτε την απόχρωση, τη φωτεινότητα και τον κορεσμό, τοποθετώντας ένα σημείο χρωματικού ελέγχου στην εικόνα σας και κατόπιν προσαρμόζοντας το μήκος των ολισθητήρων.
  • Σημείο ελέγχου επιλογής: Εφαρμόστε εργαλεία βελτίωσης, όπως είναι η μάσκα ευκρίνειας ή το D-Lighting, σε μια συγκεκριμένη περιοχή με ένα κλικ του ποντικιού. Δεν υπάρχει ανάγκη για ακριβή επιλογή ή μάσκα - οι περιοχές που θέλετε να τροποποιήσετε αναγνωρίζονται αυτόματα.
  • Πινέλο αυτόματης επεξεργασίας: Για να επιτύχετε πιο φυσικά αποτελέσματα, με το πινέλο αυτόματης επεξεργασίας μπορείτε να απομακρύνετε στίγματα από σκόνη και κηλίδες σε μια φωτογραφία, χρησιμοποιώντας ένα απλό κλικ του ποντικιού και κίνηση.
Advertisements