Nikon Coolpix W300: Ζήστε την περιπέτεια με την ολοκαίνουργια compact κάμερα παντός καιρού

[Δ.Τ.]

Η Nikon παρουσιάζει τη νέα COOLPIX W300—μια compact φωτογραφική μηχανή παντός καιρού που έχει δοκιμαστεί σε μεγάλα βάθη. Τέλεια για τους λάτρεις της περιπέτειας, αυτή είναι μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή που είναι έτοιμη να αναλάβει την ύπαιθρο, την πόλη και όλα όσα μεσολαβούν μεταξύ τους.

Η COOLPIX W300 αποτυπώνει εύκολα φωτογραφίες 16 MP και βίντεο 4K/UHD σε βάθη έως 30 m χωρίς περίβλημα. Με εξαιρετικές επιδόσεις και στην ξηρά, αυτή η compact φωτογραφική μηχανή που είναι ανθεκτική στη σκόνη συνεχίζει να τραβά ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες που φτάνουν τους -10°C.² Παράλληλα, το αντικραδασμικό σώμα της μπορεί να αντέξει σε πτώσεις από ύψη έως 2,4 m.³ Ο φωτεινός ευρυγώνιος φακός zoom NIKKOR δίνει στους χρήστες την ελευθερία να αποτυπώνουν εξαιρετικές λήψεις της δράσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κατά τις υποβρύχιες φωτογραφίσεις σε θολά νερά. Η λειτουργία macro αποτυπώνει υπερβολικά κοντινές λήψεις μικροσκοπικών, εντυπωσιακών θεμάτων, τόσο έξω όσο και μέσα στο νερό. Η υποστήριξη GPS/GLONASS/QZS διευκολύνει τη γεωσήμανση λήψεων και την καταγραφή ταξιδιών. Παράλληλα, η συνδεσιμότητα SnapBridge επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν τις φωτογραφίες σε μια έξυπνη συσκευή κατά τις λήψεις τους ή να χρησιμοποιούν την έξυπνη συσκευή για να πραγματοποιούν λήψεις εξ αποστάσεως.

Η Ines Bernardes, διευθύντρια προϊόντων στη Nikon Europe, δήλωσε:

"Εάν σας αρέσουν οι περιπέτειες, αυτή η compact είναι ιδανική για εσάς. Πάρτε μαζί σας την COOLPIX W300 και αποτυπώστε τις διασκεδαστικές στιγμές σας στην πισίνα, την ομορφιά του βυθού καθώς κολυμπάτε με αναπνευστήρα ή ακόμη και τις καταδύσεις που κάνετε για να αποκτήσετε την πιστοποίηση Advanced Open Water! Μπορείτε να φωτογραφίσετε από το πίσω μέρος ενός τζιπ ή να τραβήξετε video της δράσης στις χιονοπλαγιές χωρίς να ανησυχείτε για τη φωτογραφική μηχανή. Επίσης η συνδεσιμότητα του SnapBridge επιτρέπει να μοιράζεστε τις περιπέτειές σας καθώς συμβαίνουν"

ΣΥΝΟΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

  • Ανθεκτική κατασκευή. Απαράμιλλη απόδοση. Πραγματική ελευθερία. Αδιάβροχη στα 30 m χωρίς περίβλημα.¹ Αντικραδασμική σε πτώση από ύψος έως 2,4 m.² Ανθεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -10°C και επίσης ανθεκτική στη σκόνη.³
  • Συναρπαστικές στιγμές. Εξαιρετικές εικόνες. Ευαίσθητος αισθητήρας 16 MP CMOS με οπίσθιο φωτισμό και φωτεινός φακός f/2,8 με οπτικό zoom 5x. Το 10x Dynamic Fine Zoom⁴ διπλασιάζει το εύρος του φακού για να φέρνει τη δράση πολύ πιο κοντά.
  • Αποτύπωση μεγαλύτερου μέρους του κόσμου σας. Τραβήξτε πλάνα 4K/UHD 30p ή video Full HD (1080p) τόσο στην ξηρά όσο και σε υποβρύχιες λήψεις. Ένα νέο κλείδωμα AE επιτρέπει να τραβάτε ομαλά πλάνα video καθώς αλλάζει το φως, το οποίο βολεύει ιδιαίτερα κατά τις υποβρύχιες λήψεις.
  • Ευκρίνεια και σταθερότητα. Η ταχεία αυτόματη εστίαση και η εντυπωσιακή υβριδική απόσβεση κραδασμών πέντε αξόνων της Nikon αποδίδουν γρήγορη, σταθερή, ακριβή λήψη - στην ξηρά ή στη θάλασσα.
  • Γνωρίζει που πηγαίνετε. Δείχνει που πήγατε. Το νέο κουμπί προβολής Εργαλείων της φωτογραφικής μηχανής εμφανίζει στη στιγμή πληροφορίες GPS, τον αριθμό βημάτων που κάνατε και υψόμετρο/βάθος ή ενδείξεις ατμοσφαιρικής πίεσης/πίεσης νερού στην οθόνη.
  • Εύκολος έλεγχος για ζωές γεμάτες περιπέτεια. Περιλαμβάνει βαθιά λαβή, μεγάλη οθόνη και εύκολο έλεγχο κατά τη χρήση μέσα στο νερό ή όταν φοράτε γάντια.
  • Ο κόσμος περιμένει. Πηγαίνετε να τον βρείτε. Η υποδοχή τριπόδου της φωτογραφικής μηχανής είναι εξίσου χρήσιμη για αξεσουάρ - όπως το υποβρύχιο φλας SB-N10 της Nikon - όσο είναι και για τη λήψη time-lapse video με τρίποδο.

¹ Αδιάβροχη: πληροί τις συνθήκες δοκιμής της Nikon που είναι ισοδύναμες με την κατηγορία προστασίας 8 κατά τα πρότυπα JIS/IEC (IPX8). Λήψη σε βάθη έως 30 m είναι δυνατή για περίπου 60 λεπτά.
² Ανθεκτική στην ψύξη/στη σκόνη: πληροί τις συνθήκες δοκιμής της Nikon που είναι ισοδύναμες με την κατηγορία προστασίας 6 κατά τα πρότυπα JIS/IEC (IPX6).
³ Αντικραδασμική: πληροί τις συνθήκες δοκιμής της Nikon που συμβαδίζουν με τη μέθοδο MIL-STD 810F 516.5-Κραδασμός (αφήνεται να πέσει σε κόντρα-πλακέ πάχους 5 cm από ύψος 240 cm).
⁴ Η λειτουργία Dynamic Fine Zoom μπορεί να επιτύχει 2x μεγαλύτερο zoom σε σχέση με το μέγιστο εύρος οπτικού zoom τηλεφακού, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ανάλυση της εικόνας.

Συμβατότητα SnapBridge

Οι δυνατότητες Bluetooth και Wi-Fi της φωτογραφικής μηχανής είναι διαθέσιμες μόνο κατά τη χρήση του SnapBridge. Η εφαρμογή SnapBridge της Nikon θα πρέπει να είναι εγκατεστημένη σε μια συμβατή έξυπνη συσκευή προκειμένου να είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί SnapBridge με αυτή τη φωτογραφική μηχανή.

Loading