Το νέο Nintendo 3DS παρουσιάστηκε προ ολίγου στην E3!

Nintendo 3DS

Η επάνω οθόνη έχει μέγεθος 3.5'' και δείχνει σε 3D χωρίς να απαιτούνται τα ειδικά γυαλιά, αναπαράγει και 3D ταινίες, ενώ ο χρήστης μπορεί να απενεργοποιεί τη λειτουργία 3D ή να ρυθμίζει το πόσο έντονα θα φαίνεται. Ακόμη, μόνο η κάτω οθόνη θα είναι touchscreen, και εκτός από τη δυνατότητα 3D έχουν βελτιωθεί σημαντικά και τα γραφικά του.

Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται αναλογικό χειριστήριο slidepad, επιταχυντόμετρο, γυροσκόπιο και ειδική κάμερα με δύο φακούς στο πίσω μέρος της συσκευής για τη λήψη φωτογραφιών 3D. Χάρι στο ενσωματωμένο WiFi μπορεί να επικοινωνεί με άλλη συσκευή 3DS, χωρίς να διακόπτεται η επικοινωνία όταν οι δύο συσκευές τρέχουν διαφορετικές εφαρμογές, ενώ ο χρήστης θα μπορεί να κατεβάζει update των παιχνιδιών!

Μερικές φωτογραφίες από τα πρώτα hands-on των μεγάλων τεχνολογικών ιστοσελίδων που βρίσκονται στην παρουσίαση στο Λος Άντζελες.

Μερικοί τίτλοι παιχνιδιών για το Nintendo 3DS: DJ Hero 3D, Kingdom Hearts 3D, Saints Row 3D, Madden, Resident Evil Revelations, Assassin's Creed, Metal Gear Solid.

[πηγή Engadget]
Advertisements