Στα σκαριά και η κατασκευή Nintendo 64 Classic Edition;

Οι αναβιώσεις παλαιών παιχνιδοκονσολών από τη Nintendo φαίνεται ότι δεν θα σταματήσουν στο SNES Classic Edition και το NES Classic Mini. Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα βγάζουμε από τις πρόσφατες ενέργειες της εταιρείας στην Ευρώπη, καθώς η Nintendo κατέθεσε διάφορα αιτήματα για δικαιώματα χρήσης εμπορικών σημάτων και ένα από αυτά φέρει την ονομασία Nintendo 64 controller.

Τα υπόλοιπα trademarks είναι τα SNES controller, Nintendo Switch controller και NES controller. Και για τα τρία κυκλοφορούν στην αγορά οι αντίστοιχες παιχνιδοκονσόλες, άρα δεν είναι περίεργο να υποθέσουμε ότι θα δούμε στο κοντινό μέλλον και το Nintendo 64 Classic Edition. Σημειώστε, επίσης, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημο Virtual Console για να παίζεις τα παιχνίδια των NES, SNES και N64 στο Nintendo Switch.

Κρατάμε την θερμή υποδοχή του κοινού στο NES Classic Mini, περιμένουμε να δούμε πως θα κινηθεί στην αγορά το SNES Classic Edition και έπειτα θα μπορούμε να πούμε με μεγαλύτερη σιγουριά αν υφίσταται το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του N64 Classic Edition. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κανένα σχετικό σχόλιο από πλευράς Nintendo.

[via]

 

Loading