Κρύβετε έναν μουσικό μέσα σας; Σε λίγους (ή αρκετούς από ότι φαίνεται) θα το μάθετε με το Wii Music.

Wii Music

To Wii Music είναι ένα παιχνίδι για το Wii το οποίο σας κάνει μουσικούς! Μπορείτε να παίξετε διάφορα μουσικά όργανα χρησιμοποιώντας το Wiimote αλλά και το Wii Balance Board! Ανοίκει στη σειρά παιχνιδιών Wii Series, η οποία περιλαμβάνει τα Wii Sports, Wii Play, Wii Fit και Wii Sports Resort.

Το Wii Music είχε αρχικά σχεδιαστεί για να κυκλοφορήσει μαζί με το Nintendo Wii (πριν από 2 χρόνια περίπου). Μάλιστα, σε μερικά διαφημιστικά σποτάκια του Wii είχαμε δει εικόνες από ένα παιχνίδι στο οποίο ο χρήστης πέρνει τη θέση του μαέστρου, αλλά τελικά δεν κυκλοφόρησε και η Nintendo το άφησε να ξεχαστεί σιωπηλά. Παρόλα αυτά, το 2008 Nintendo έδωσε κάποια επιπλέον στοιχεία για το παιχνίδια, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2008.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες χρησιμοποιούν το Wii Remote και το Nunchuk με τα οποία ελέγχουν μια μπάντα 6 ατόμων! Το παιχνίδι υποστηρίζει μέχρι και τέσσερις παίκτες. Υπάρχουν πάνω από 60 διαφορετικά μουσικά όργανα, τα οποία περιλαμβάνουν το βιολί, πιάνο, κιθάρα, τρομπέτα, ντραμς, μαράκας και μαρίμπα!

Δείτε ένα ενδιαφέρον βιντεάκι παρακάτω:

Advertisements