Οι πάροχοι στην Ευρώπη δεν έχουν πειστεί από τη σειρά Lumia της Nokia

nokia lumia

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters τέσσερις από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη είναι δυσαρεστημένοι με τη σειρά Lumia της Nokia και από την αδυναμία της να ανταγωνιστεί τις συσκευές της Apple και της Samsung.

Το δημοσίευμα δεν κατονομάζει τους παρόχους αλλά ένα στέλεχος από αυτούς φαίνεται να δήλωσε ότι «κανείς δεν μπαίνει σε ένα κατάστημα ζητώντας Windows Phone συσκευή» και ότι οι συσκευές Lumia θα ήταν ευκολότερο να πουληθούν «εάν είχαν Android λειτουργικό». Άλλο στέλεχος αναφέρει ότι η Nokia πρέπει να μειώσει ακόμα παρακάτω τις τιμές των Lumia συσκευών για να καταφέρουν να τις πουλήσουν.

Στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, βέβαια, η AT&T βλέπει το Lumia 900 να γίνεται sold out στα περισσότερα καταστήματά της μετά και από την μεγάλη διαφημιστική καμπάνια τόσο της ίδιας της εταιρείας όσο και της Nokia. H διαφορετική αυτή προσέγγιση και αντιμετώπιση της σειράς Lumia σε Ευρώπη και Αμερική μοιάζει λίγο περίεργη. Το Reuters σημειώνει ότι μέρος της ευθύνης επωμίζονται τα καταστήματα που δεν διαφημίζουν όσο θα έπρεπε τις Lumia συσκευές προτείνοντας, μάλιστα, σε επίδοξους αγοραστές πρώτα το iPhone και μετά Android συσκευές από τη Samsung και HTC.

[via Reuters]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Nokia. Bookmark the permalink.

Comments are closed.