Το Nokia N85 είναι ένας υπολογιστής πολυμέσων. Με OLED οθόνη των 2.6” ιντσών και αρκετές καμπύλες επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της κινητής τηλεφωνίας. Περιέχει παιχνίδια N-Gage, μουσική με ενσωματωμένο πομπό FM, κάμερα 5 Megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss και δυνατότητες προσδιορισμού τοποθεσίας, άδεια φωνητικής πλοήγησης τριών μηνών και ταχύτητα υψηλής σύνδεσης, όλα αυτά σε μία συσκευή. Ο υπολογιστής πολυμέσων αναμένεται να κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2008.

Το Nokia N85 δημιουργήθηκε ώστε να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψυχαγωγίας, με έμφαση στη διασύνδεση και την «ανακάλυψη». Η σειρά συσκευών πολυμέσων Nokia Nseries με διπλό συρόμενο σχεδιασμό εξελίχθηκε και προσφέρει ακόμη πιο μικρό και λεπτό σχεδιασμό, ενσωματώνοντας τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες, για την καλύτερη κινητή εμπειρία χρήσης.

Με μία ισχυρή σειρά χαρακτηριστικών πολυμέσων, ο υπολογιστής πολυμέσων Nokia N85 φέρνει τον κόσμο της κινητής σύγκλισης στο επόμενο επίπεδο. Παιχνίδια, μουσική, πλοήγηση και φωτογραφία αναμειγνύονται όλα μαζί με τη νέα υπηρεσία Ovi αλλά και άλλες υπηρεσίες μέσω 3.5 G HSDPA και Wi-Fi σύνδεση, ώστε η «ανακάλυψη» και η ανταλλαγή εμπειριών να γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Το Nokia N85 είναι «φορτωμένο» με προ-εγκατεστημένους 10 τίτλους παιχνιδιών N-Gage, τόσο «ζωντανά» λόγω της εκπληκτικής OLED οθόνης. Εξειδικευμένα πλήκτρα παιχνιδιών ενεργοποιούν φωτισμό, καθώς η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση οριζόντιας προβολής για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αίσθηση δράσης.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κάμερα 5 megapixel με οπτικά Carl Zeiss και φωτεινό φλας Dual LED η οποία απαθανατίζει καθαρές, ζωντανές εικόνες αλλά και βίντεο ποιότητας DVD σε 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Το ενσωματωμένο A-GPS καθιστά εφικτό τον προσδιορισμό της τοποθεσίας των φωτογραφιών στους χάρτες Nokia καθώς και εύκολο το μοίρασμα νέων ανακαλύψεων σε ιστοσελίδες όπως Flickr, Friendster ή Share on Ovi.

Με 8GB διαθέσιμη μνήμη, με αναπαραγωγή μουσικής μέχρι και, 30 ώρες και ήχο υψηλής ποιότητας επιτρέπει στον κάτοχο να απολαμβάνει τα αγαπημένα του μουσικά κομμάτια οπουδήποτε. Δημιουργήστε την προσωπική σας μουσική συλλογή μέσα από τα 2.5 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια και λίστες, τα οποία είναι διαθέσιμα μέσα από το Nokia Music Store ή από άλλους πάροχους μουσικής ή να συγχρονίσετε τον υπολογιστή σας και την μουσική λίστα του κινητού σας, μέσω USB. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε RDS ραδιόφωνο ή μία ευρεία συλλογή σταθμών μέσω διαδικτύου.

Η ενσωματωμένη εφαρμογή Nokia Download καθιστά τον υπολογιστή πολυμέσων Nokia N85 πραγματικά προσαρμόσιμο προσφέροντας μεγάλο εύρος περιεχομένου. Αυτό περιλαμβάνει μία εκπληκτική παγκόσμια συλλογή περιεχομένου, την τελευταία που επικρατεί σε παιχνίδια κινητών τηλεφώνων και δυναμικές εφαρμογές ώστε οι κάτοχοι κάνουν τη δική τους συσκευή προσωπική υπόθεση.

Ένα από τα κορυφαία κινητά τηλέφωνα της αγοράς, διαθέσιμο πλέον και στην Ελληνική αγορά.

Advertisements