Το ηλεκτρονικό κατάστημα Ovi Store της Nokia προσφέρεται πλέον και στην Ελλάδα!

Nokia Ovi Store

Ο Greig Williams, Γενικός Διευθυντής της Nokia South East Europe, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε εκπροσώπους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, δήλωσε:

"Στόχος είναι να κάνουμε το Ovi Store όσο πιο φιλικό και προσιτό γίνεται. Έτσι πλέον οι καταναλωτές πέρα από το δωρεάν περιεχόμενο το οποίο μπορούν να κατεβάσουν, μπορούν να αγοράζουν εφαρμογές με χρέωση στο λογαριασμό του κινητού τους αφού πλέον η υπηρεσία mobile billing υποστηρίζεται και από τους ελληνικούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας"

Το Ovi Store υποστηρίζει εφαρμογές και περιεχόμενο που έχουν αναπτύξει ανεξάρτητοι developers για κινητά Nokia, συμπεριλαμβανομένων αρχείων μουσικής, βίντεο, ringtones ή wallpapers. Παράλληλα, το ελληνικό Ovi Store έχει εμπλουτιστεί με μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών τοπικού ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται TA NEA, το MAD TV, ο Nova -Sport FM, το Myphone.gr, η WWF Ελλάς κ.ά.

Από τις 21 Ιουνίου, όλα τα smartphones της Nokia (N97 mini, Nokia 5230, X6, E52, E72 κ.ά), θα πωλούνται στην ελληνική αγορά με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Ovi maps, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Παράλληλα, όσοι είναι ήδη κάτοχοι αυτών ή άλλων συσκευών Nokia*, θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν την εφαρμογή Ovi Maps, χωρίς κόστος, από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nokia.gr/maps.

Η τελευταία έκδοση των Ovi Maps συνοδεύεται από χάρτες υψηλής ποιότητας και χαρακτηριστικά όμοια με εκείνα των αυτόνομων συσκευών πλοήγησης, διαθέσιμα δωρεάν χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό. Για τη χρησιμοποίηση της εφαρμογής καθώς και για την αγορά συμπληρωματικών χαρτών, είτε κωδικών λογισμικού ή άλλων πληροφοριών δεν γίνεται καμία πρόσθετη χρέωση. Παρόλα αυτά, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρξει χρέωση από το δίκτυο κινητής για τη μεταφορά δεδομένων (εάν, για παράδειγμα, ο χάρτης μιας συγκεκριμένης χώρας ή πόλης δεν έχει εγκατασταθεί off-line).

Με τα Ovi Maps, τόσο οι οδηγοί, όσο και οι πεζοί μπορούν να πλοηγηθούν μέσω λεπτομερών φωνητικών οδηγιών σε 70 χώρες, χωρίς χρέωση. Ειδικότερα για τους οδηγούς προβλέπονται πρόσθετες λειτουργίες όπως βοήθεια κατά την επιλογή λωρίδας κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομο, , επισήμανση για την ύπαρξη κάμερας ασφαλείας ή ραντάρ, και ενδείξεις ορίου ταχύτητας. Παράλληλα, οι πεζοί έχουν τη δυνατότητα να ‘κόβουν’ δρόμο μέσα από πάρκα ή χαρτογραφημένους πεζόδρομους σε περισσότερες από 100 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και να εντοπίσουν πάνω από 6000 σημεία ενδιαφέροντος, μέσω τρισδιάστατης απεικόνισης. Χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις, οι κάτοχοι Nokia smartphones μπορούν να βρίσκουν τον κινηματογράφο, το θέατρο, το εστιατόριο, το ξενοδοχείο, την τράπεζα ή το ΑΤΜ, το εμπορικό κατάστημα ή οποιοδήποτε άλλο σημείο βρίσκεται κοντά στην πραγματική τους θέση, καθώς επίσης και να καθοδηγούνται στον αγαπημένο τους προορισμό, γρήγορα και σίγουρα.

Advertisements