Η Nokia ξεκίνησε τη διάθεση του πολυαναμενόμενου smartphone Nokia N8, με τις αποστολές να γίνονται σε πελάτες που έχουν ήδη προπαραγγείλλει το κινητό από διάφορα Nokia Online Shops και καταστήματα. Η κυκλοφορία του Nokia N8 θα διαφοροποιηθεί ανάλογα με τη χώρα και τον πάροχο, με την ευρύτερη διάθεση του να γίνεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Jo Harlow, αντιπρόεδρος της Nokia, δήλωσε:

"Με το Nokia N8 και το νέο λειτουργικό σύστημα Symbian^3, φέρνουμε μία πιο οικεία, γρήγορη και ολοκληρωμένη εμπειρία στους χρήστες μας. Το Nokia N8 έχει δεχτεί τις περισσότερες προπαραγγελίες από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην ιστορία της εταιρίας μας, και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη διάθεση του"

Ο John Delaney, διευθυντής έρευνας, δήλωσε από τη μεριά του:

"Για να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον των σημερινών πελατών, τα smartphones πρέπει να είναι διασκεδαστικά, χρήσιμα και όμορφα. Η ευκολία στη χρήση, η εξαιρετική απόδοση στην αναπαργωγή multimedia και ο κομψός σχεδιασμός αποτελούν βασικά στοιχεία του πακέτου"

Εμείς τι άλλο να πούμε; Ελπίζουμε να ξεκινήσει η διάθεση του σύντομα και στην Ελλάδα, καθώς πολύς κόσμος το περιμένει με ανυπομονησία!

[πηγή Nokia]
Advertisements