Η NVIDIA θα κατασκευάσει τα δικά της tablets και smartphones (;)

Σύμφωνα με πληροφορίες η NVIDIA σκοπεύει να κυκλοφορήσει τα δικά της tablets και smartphones μέσα στο 2013 αν και αυτές οι συσκευές δεν θα έχουν τυπωμένο το λογότυπο της εταιρείας πάνω τους. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Η NVIDIA θα αναθέσει την παραγωγή αυτών των συσκευών σε συγκεκριμένους κατασκευαστές έτσι ώστε άλλοι να τις πουλήσουν υπό το δικό τους όνομα.

Αυτοί οι άλλοι μπορεί να είναι μικροί πάροχοι ή εταιρείες που μέχρι σήμερα πουλούσαν φθηνά κινέζικα tablets σε τοπικές αγορές. Αν η NVIDIA προχωρήσει με τα σχέδιά της θα έχει πλήρη έλεγχο στα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση των συσκευών διασφαλίζοντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα και επιδόσεις του τελικού προϊόντος. Η κυκλοφορία των tablets και smartphones αναμένεται ίσως και τον προσεχή Μάιο-Ιούνιο με την εταιρεία να στοχεύει τη συνεργασία τουλάχιστον ενός «μεγάλου παίκτη» σε κάθε αγορά.

H κίνηση αυτή της NVIDIA δεν είναι τυχαία. Η εταιρεία έχει δοκιμάσει την συνταγή αυτή με μεγάλη επιτυχία στην αγορά των καρτών γραφικών για PC και αν η αγορά των φορητών συσκευών αποδειχθεί το ίδιο κερδοφόρα αναμένουμε μεγάλη πτώση στις τιμές των high-end tablets και smartphones.

[via Mobile-Review]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Nvidia, Rumors, Tablets. Bookmark the permalink.