Η Onkyo παρουσίασε τους τελευταίους της network-enabled δέκτες A/V, TX-NR5008 και TX-NR3008, με οκτώ εισόδους HDMI 1.4a και υποστήριξη THX Ultra2 Plus, 1080p HD upscaling, Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, ενώ τα 9 κανάλια τους λειτουργούν και με τα Audyssey DSX και Dolby Pro Logic IIz.

Onkyo TX-NR5008 A/V Receiver

Επίσης, υποστηρίζεται network streaming με απευθείας μετάδοση από τα Pandora, Rhapsody, Napster, Slacker (κάποτε μπορεί να τα έχουμε και στην Ελλάδα…) μέσω της θύρας Ethernet, μαζί με DLNA 1.5 για streaming υλικού από οποιαδήποτε συσκευή το υποστηρίζει στο σπίτι.

Ακόμη, μπορεί να γίνει ταυτόχρονη χρήση των δύο εξόδων high-def, καθώς η Onkyo χρησιμοποιεί διαφορετικούς μετασχηματιστές για την επεξεργασία της εικόνας και του ήχου. Ο TX-NR5008 διαθέτει θύρες USB 2.0 εμπρός και πίσω (ο TX-NR3008 μόνο εμπρός), ενώ αμφότεροι υποστηρίζουν φορητά media players (PMP), όπως είναι το iPod.

Τέλος, υποστηρίζεται η λειτουργία multiroom, όπου ο χρήστης μπορεί να στέλνει διαφορετικές μεταδόσεις σε τρεις ζώνες και να ακούει ήχο π.χ. 5.1 στην ζώνη 1, και δύο εντελώς διαφορετικές μεταδόσεις (stereo όμως) στις ζώνες 2 και 3(!), ενώ υπάρχει η δυνατότητα για σύνδεση άλλου ενισχυτή στις ζώνες 2-3 και έξοδος video στη ζώνη 2.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από μια εταιρία σαν την Onkyo, η οποία προορίζει τα νέα της προϊόντα για τον Αύγουστο σε τιμές €1700 και €2200 αντίστοιχα.

Advertisements