Μόλις 40.000 συσκευές Windows Phone 7 στην πρεμιέρα των ΗΠΑ

Άσχημα τα νέα για τη Microsoft και το Windows Phone 7 OS, καθώς σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας TheStreet, διέθεσε μόλις 40.000 συσκευές την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας στις ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούν συσκευές από τις Samsung, HTC, Dell και LG.

Μέσα σε αυτό το νούμερο δε συμπεριλαμβάνονται οι 87.000 συσκευές που έδωσε δωρεάν σε όλους τους υπαλλήλους της, ούτε και οι 25.000 που έδωσε η Dell στους δικούς της εργαζομένους (ανταλλάζοντας με τα BlackBerry τους), αλλά και πάλι οι πωλήσεις απέχουν πάρα πολύ από τις αναμενόμενες.

Η Microsoft υπολόγιζε ότι θα προλάβει να διαθέσει περίπου 3.5 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του 2010, αλλά πλέον κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Παρόλα αυτά, μια πιο έγκυρη ανάλυση θα πρέπει να περιλαμβάνει την περίοδο των εορτών, όπου παραδοσιακά υπάρχει τεράστια αγοραστική κίνηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Για λόγους σύγκρισης, να αναφέρουμε ότι η Google ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι διαθέτει 200.000 συσκευές Android την ημέρα, και η Apple 260.000 iPhone την ημέρα.

[πηγή TheStreet]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Microsoft, Windows Phone and tagged , , . Bookmark the permalink.