Μετά την εξαγορά της Alienware από την Dell to 2006, τρία από τα σημαντικότερα στελέχη της αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα εταιρία, την Origin, με στόχο τη δημιουργία gaming laptops υψηλής ποιότητας, όπως δηλαδή έκανε και η Alienware.

Το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είναι η δημιουργία του Eon18, το οποίο μοιάζει αρκετά με laptop της Alienware, με οθόνη widescreen Full HD 18.4’’, διπλό επεξεργαστή γραφικών Nvidia GeForce GTX 280M, 7:1 high-def audio και χωρητικότητα μέχρι τρεις SSD 250GB. Προς το παρόν, ο επεξεργαστής είναι Core 2 Extreme Quad QX9300, αλλά αναμένεται αναβάθμιση στον Intel Core i7, ενώ υπάρχει επιλογή μνήμης μέχρι 8GB DDR3!

Ακόμη, η εταιρία σας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε οποιοδήποτε χρώμα, λογότυπο ή σχέδιο θέλετε για να διακοσμήσετε την επάνω πλευρά του laptop, αντικαθιστώντας το αντίστοιχο της Origin.

Γενικά, τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά ικανοποιητικά, αν και δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Παρόλα αυτά, είναι η πρώτη προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν την εμπειρία και τη διάθεση να δημιουργήσουν κορυφαία gaming laptops και σίγουρα περιμένουμε ακόμα περισσότερα από αυτούς. Η αρχική τιμή του είναι περίπου 1500 ευρώ.

[CrunchGear via Origin]
Advertisements